18 marraskuuta 2013

Joulua odotellessa

Kauniin kirkkaat loppusyksyn päivät antavat jo tunnelman häivähdyksiä joulun odotukseen.


Etsitkö työ- tai ystäväporukalle pikkujoulun viettopaikkaa? Rönnäsin mökeillä voit viettää leppoista päivää, iltapäivää tai iltaa rantasauna hirsihuvilassa seurustelun ja hyvän ruuan parissa.


Varaa rantasauna rakennus kokonaan tai osittain. Kummallakin puolella on yhtä suuret saunat suihkutiloineen. Ryhmän saa näin tarvittaessa jaettua sukupuolten mukaan omille puolille saunomaan saunaillassa. Saunomisen lomassa mikä onkaan haastavampaa ja hauskempaa kuin pulahtaa uimaan viileään meriveteen. 

Isolle puolelle kokoonnutaan ruokailemaan pitkän pöydän ympärille ja oleskeluun sopivat mainiosti tilan korituolit ja sohva suurten merimaisema ikkunoiden vieressä. Vuolukivi- takassa räiskyy lämmin takkatuli.

Vaihtoehtoisesti voitte nauttia kirpakkaasta säästä ulkona pihalla ja grillata grillikatoksen luona nauttien samalla kuumaa juomaa.


Jos kaipaatte pienempää tai suurempaa ohjelmaa päiväänne onnistuu se meiltä esimerkiksi sauvakävely- tai luontoretken muodossa alueella. Varauspalvelustamme vuokraat kätevästi teleskooppikävelysauvat valmiiksi mökkiin. Oppaan kanssa pääset luontoretkelle lähimaastoon virkistämään reippaan liikunnan kera luontotietoittasi tai vain nauttimaan rauhoittavasta hiljaisuudesta.

Merelle pääsee vielä ehkä noin kuukauden ajan. Saapuessasi aamulla Rönnäsiin ehdit lähteä veneretkelle saaristoon ihailemaan upeita maisemia Tove Janssonin hengessä tai kalastusretkelle kalastamaan vuoden viimeiset saaliit.