30 elokuuta 2012

Marja- ja sienimetsäänRönnäsin mökkejä ympäröivässä metsässä on tänäkin vuonna ollut runsaasti reilun kokoisia mustikoita. Kotiin pakkaseen on viikonloppulomalta saattanut viedä mustikoita useamman litran riippuen marjankeruuretkien pituudesta. Yhtä mukavaa on ollut poimia pienikin määrä ja tehdä kahvihetkeen vaikkapa mustikkamuffinsseja.


Kanttarellejä on ollut todella paljon ja syksyn sienimetsästä odotetaan hyvää ja monipuolista. Ohjelmapalveluvalikoimastamme voi poimia 1-3 tunnin sieniretken sieni-asiantuntijan kanssa Rönnäsin metsiin. Sieniretki sopii niin perheille kuin ryhmille virkistykseksi ja sienitietouden avartamiseen tai ylläpitoon. Kysy retkistä lisää varauspalvelustamme >

Also this year, the woods surrounding Ronnas Cottages have been filled with blueberries. You can find a lot of chantarelles too and autumn is expected to become rich in mushrooms.

Our serviceprogram includes 1-3hour mushroom collecting trips into the Ronnas woods together with a mushroom expert. Contact our booking department for more information!