15 toukokuuta 2012

Rönnäsin mökit Taidetehtaalla Porvoossa!


Olimme torstaina 10.5 esittelemässä Rönnäsin mökkejä PremiumVisit- yhdistyksen järjestämässä workshop- esittelytilaisuudessa Porvoon Taidetehtaalla. Päivä oli onnistunut! Vieraamme olivat kiinnostuneita tarjonnastamme samoin kuin Taidetehtaan uusista hienoista tiloista. Itsekin pääsimme kurkistamaan Avanti- salin lisäksi muihinkin tiloihin, mutta täytyy mennä oikein ajan kanssa ja osallistua opastettuun kierrokseen.

Taidetehtaalla tapasimme useita jo Rönnäsissä vierailleita asiakkaitamme ja saimme kertoa monelle uudelle alueestamme, mökeistä sekä oheistarjonnasta kuten golf ja kalastusretket.

Vieraita Taidetehtaalle saapui Helsingistä, Lahdesta ja Kouvolasta. He pääsivät tutustumaan seudun matkailutarjonnan lisäksi Taidetehtaan tiloihin, kokemaan maistiaisia porvoolaisesta musikaalista Kruunulapset ja nauttimaan maukasta lohikeittoa.

Kruunulapset on kaksikielinen musikaali, jonka ensiesitykset ovat touko-kesäkuussa 2012 uuden Porvoon Taidetehtaan upeissa tiloissa. Musikaali on porvoolaisten taidekasvattajien ja taiteilijoiden yhteisponnistus lastenkulttuurin hyväksi.

Rönnäsin mökit yhdessä South Coast Fishing Adventure- yrityksen kanssa lahjoitti päivän arpajaispalkintojen kavalkaadiin palkintoelämyksen Rönnäsiin. Kahden hengen paketissa on 2 tunnin veneretki saaristossa jonka päälle sauna Rönnäsin mökeillä. Onnea voittajalle!


Kuvassa Marianne Englund South Coast Fishing Adventures yrityksestä sekä Marja Martas Rönnäsin mökeistä ojentamassa palkintoa onnelliselle voittajalle.