21 toukokuuta 2012

Kävelevä kokous


Rönnäsin luonto tarjoaa täällä kokoustaan pitäville ryhmille oivallisen tilaisuuden siirtää kokous hetkeksi sisätiloista ulos metsäpoluille tai saaristoon. Raikas ulkoilma saa ajatukset lentämään ja kaikkien mielen virkistymään!

Kävelykokous on hauska ja aktiivinen työskentelymuoto. Kokoukseen tarvitaan vain hyvät kengät ja sään mukainen pukeutuminen!

Kävelykokouksessa vetäjä, kokouksen puheenjohtaja, suunnittelee tavoitteen, mistä keskustellaan ja mihin kysymyksiin tulisi kävelyn aikana saada vastaus. Vetäjän jaettua osallistujat pieniin ryhmiin ja pidettyään johdannon lähdetään verkkaiseen tahtiin kävelemään muutaman kilometrin pituista sovittua reittiä ja palataan alkupisteelle kirjaamaan päätökset muistiin. Kävelyrupeamia pidetään noin 4-6 uusien kysymyksien kanssa. Lopuksi tehdään yhteenveto vetäjän johdolla ja päätetään kokous pieneen venyttelyyn.

Reittisuunnittelussa varauspalvelumme opastaa tarvittaessa. Tästä linkistä näet kuvia Labbyn kartanon maisemista. Kartanoreitille on muutaman minuutin siirtymä autolla Labbyn kartanoon josta kävelyretki alkaa tai kävellään mökkialueelta kartanomaisemiin noin 20 min.


Lähireitti kulkee golfkentän ohi Rönnäsin Saaristomuseolle. Reittiä voi jatkaa pidemmällekin jolloin tullaan joko meren rantaan tai voidaan kävellä pitkä metsäreitti. Alla kuvia mökkialueen lähireitiltä: ensin syksyisiä maisemia ja lopuksi kevätkuvia.