31 elokuuta 2011

Tule syyskokoustamaan Rönnäsiin!


Syksy tekee tuloaan ilmojen viiletessä  ja pian puhkeaa merellinen ruska loistoonsa. Meri on kuitenkin vielä lämmin, joten uiminen ja retkeily merellä on mukavaa ajanvietettä.

Rönnäsin mökit ja kokoustilat sijaitsee meren äärellä Pernajanlahdessa tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta luonnon keskellä. Mökkiemme ikkunoista ja terasseilta avautuu mäntymetsä sekä merinäköala. Rantaveteen on mökeiltämme korkeintaan 80 metriä.

Rönnäs tarjoaa loistavat puitteet kokouksenpitoon valoisissa Joutsen 230m², Pihlaja 195m² ja Kaisla 90m² huviloissamme rauhallisessa ympäristössä. Lisämajoitusta ts. vuodepaikkoja löytyy tarvittaessa pienemmistä mökeistämme kooltaan 49-100m². Mökit, täältä »

Kokouksen lomassa täällä on mahdollisuus virkistäytyä kävelyretkellä lähialueella, uida, golfata tai lähteä merelle ihailemaan suomalaista luontoa: merellistä ruskaa, upeita maisemia tai vaikkapa hylkeitä. Syyskalastus on myös parhaimmillaan!

Rönnäs Catering kattaa kokous mökkiin maittavat ateriat toiveiden mukaan, aamupalasta kolmen ruokalajin juhlavaan illalliseen - kaikki järjestyy pitopalvelun kautta kokouspäiville.

Yritysten pikkujoulut varattavissa nyt majoituksen, ruokailun, saunan ja vaikkapa lisäohjelmien kanssa esim. pihakisat tai Casino Party- peli.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, ota yhteyttä varauspalveluumme »