18 helmikuuta 2014

Suosittu venäläinen bloggari vierailemassa

"Täällä on niin hiljaista ja rauhallista", totesi venäläinen bloggari Marina Jonauskayte seisoessaan Pernajanlahden jäällä ihastelemassa maisemia. Hän pohti ääneen kuinka kaunis Rönnäsin alue mahtaa olla kesällä kun luonto on vehreä ja meri auki. Erityisesti raikas ilma ja luonnon hiljaisuus tekivät vaikutuksen Marinaan ja hänen perheeseensä. 

Viime viikon harmaan sumuisena perjantaina Rönnäsissä vieraili suosittu venäläinen bloggari perheineen. Perheen vierailu oli osa isompaa hanketta, jonka tarkoituksena on lisätä venäläisten matkailijoiden tietoisuutta Etelä-Suomen matkailutarjonnasta. Marina, hänen miehensä ja heidän 11-vuotias tyttärensä ovat kotoisin Siperiasta ja he matkustavat ensimmäistä kertaa Suomessa. 

Opas Timo Salmia tutustutti perheen lumikenkäilyyn.

Veimme perheen tunniksi kokeilemaan lumikenkäkävelyä metsämaastoon. Ensikosketus lumikenkäilyyn oli heille mukavan positiivinen kokemus. Fitness-urheilua harrastava Marina kommentoi blogikirjoituksessaan, että lumikenkäily toimii hyvin aerobista kuntoa parantavana harjoitusmuotona. 

Timo pysähtyi kertomaan Suomen luonnosta ja metsän eläimistä.
 
Marinan blogikirjoituksen Rönnäsin vierailusta voi lukea kokonaisuudessaan täällä


Seuraa bloggaria

Marinan blogi

Marinan Instagram

Facebook ja VKontakte