16 elokuuta 2013

Syksyn kokouspaikka Rönnäs


Rönnäsin mökit ja kokoustilat tarjoaa viihtyisät kokouspuitteet 6-25 hengen ryhmille hirsihuviloissa meren äärellä vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Mökki valikoimaamme pääset tästä »

Suosittu 1½ päivän kokouspakettimme tulopäivän aamusta seuraavaan iltapäivään sisältää tulokahvin, teen ja suolaisen, perusateriapalvelut, huvilan vuokran, loppusiivouksen, lakanasetit pedattuina kasvo- ja kylpypyyhkeillä.

Syksyn kokouspaketin hinta 10 hengelle:
- 230m² Joutsen huvilassa 2 390 € sis. alvin. Lisähenkilö 145 € sis. alvin.
- 195m² Pihlaja huvilassa 2 190 € sis. alvin. Lisähenkilö 145 € sis. alvin.

Kokouspaketin ateriat ovat 3 x kahvi, tee ja suolainen tai makea, 2 x lounas, 1 x aamiainen ja 1 x illallinen. Kysy myös 1 ja 2 päivän kokouspakettejamme info@ronnas.fi

Suosittelemme Rantasauna mökkiä päiväkokouksen ja saunaillan viettopaikaksi.
                       

Virkistäytymiseen

Kokouspäivien aikana on hyvä hengähtää hetkeksi virkistävän ulko-ohjelman kanssa. Rönnäsissä kokouksen voi siirtää ulos rauhalliseen maalaismaisemaan tutustumalla alueeseen kävellen ja samalla keskustella yhdessä sovituista aiheista.

Ohjelmapalveluistamme löytyvät mm. rennosti kahvakuulaa ulkona, veneretket saaristoon, kalastusta, golfin opettelua, luontoon tutustumista ja tiimikisailua. Kysy lisää ohjelmista info@ronnas.fi »

Vuokrattavissa ryhmille myös kävelysauvoja ja rajoitettu määrä polkupyöriä ja kajakkeja. Välinevuokraushinnat löytyvät täältä »