03 joulukuuta 2012

Huippusuositut matkailubloggarit kylässä!

Meillä kävi 1.12 mielenkiintoisia vieraita: venäjällä todella suositut matkailubloggarit viettivät muutaman päivän Porvoon ja Loviisan seudulla matkailutoimen kutsumina. Lauantaina ryhmä saapui Rönnäsin mökeille ja lähti Timo Salmian kalastuspalvelun luotsaamana kalaretkelle arktiselle Pernajan lahdelle! Mukana oli tulkki Polina.

Meriretki kesti yli kolme tuntia ja sisälsi enimmäkseen uistelukalastusta, koska oli niin kylmä että näpit olisivat muuten jäätyneet. Ryhmä rantautui saareen ja söi lounasta ja paistoi makkaraa tulilla.
Kuten kuvista voi päätellä niin ryhmä dokumentoi koko ajan retkeä, otti kuvia ja päivitti kuvareportaasia omiin blogeihinsa. Myöhemmin tekevät vielä matkakertomuksia kokemuksistaan.
Retken jälkeen oli mukava saapua Pihlaja- mökkiin juomaan kanssamme glögiä. Mereltä saapui todella iloinen ja nauravainen ryhmä, olivat kokeneet jotain melko ainutlaatuista! Ilta jatkui ruuan ja saunomisen merkeissä ja olipa mökissä koristeltu joulukuusikin tonttuineen. Nämä bloggarit muuten todella syöttävät koko ajan tietoa blogeihinsa, heitä seuraa valtava määrä lukijoita jatkuvasti joten siinäpä hyvä syy kutsua näitä toimijoita seudulle! 
 Tässä bloggaajien linkkejä: