24 marraskuuta 2011

Mökki jouluksi


Vielä ehdit varata mökin jouluksi. Rönnäsissä on vapaana mökkejä niin perheiden, pariskuntien kuin ryhmien käyttöön joulun pyhiksi.

Minimi vuokra-aika joulun aikaan on kolme (3) vuorokautta. Hyvin varustellun mökin hinta näillä kolmella vuorokaudella on alkaen 215 euroa/vrk (6 hengen mökki 35,80 eur/hlö) jaksolla perjantai-maanantai.

Tänä vuonna joulustressiltä välttyy maaseudun rauhassa vuokramökissä. Vaivaton loma ilman joulusiivouksia. Joulupöydän antimetkin on mahdollista tilata valmiiksi mökkiin.

Mökkilomalla aikaa jää kaikkein tärkeimpään - yhdessäoloon, sekä rentoutumiseen ja ulkoiluun. Hyvän mielen saa pulkkamäestä, raikkaista talvisista kävelyretkistä, omatoimisesta piknik-retkestä maastoon tai jäille ja kyläläisten luoman hiihtoladun suomasta verkkaisuudesta. Muista ottaa sukset mukaan!

Rönnäsin mökkivalikoimaa pääset selaamaan tästä >

Rönnäsissä on yhteensä 14 mökkiä. Mökkeihin mahtuu 6-16 henkeä mökistä riippuen. Kaikissa mökeissä on sauna ja takka lämpöä ja tunnelmaa tuomassa. Vuokra sisältää takan polttopuut. Lakanat ja pyyhkeet voi vuokrata mökille vietynä tai pedattuina valmiiksi sänkyihin. Ota yhteyttä info@ronnas.fi