28 syyskuuta 2011

Syyslomalle Rönnäsiin!

Rönnäsin lomanviettopaikka on lähellä! Tunnelmalliset hirsimökkimme sijaitsevat vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta itään Porvoon kupeessa Loviisan puolella.

Lämmin kesä on takana ja syksyistä arki aherrusta työ- ja koulumaailmassa on vietetty jo jonkin aikaa. Ajatuksissa saattaa olla pienempi tai isompi loma katkaisemaan hetkeksi Suomen pitkää syksyä.

Rönnäsin mökeillä lomaillessa nautit maaseudun rauhasta hyvässä mökissä leväten ja virkistyen hiljaisuuden ja luonnon keskellä. Rönnäsiin on helppo tulla rentoutumaan niin yksin, kaksin, kuin ystävien tai perheen kanssa.

Hyvinvarustellut lämpimät ympärivuoden käytettävissä olevat lomavuokramökkimme löytyvät koosta 49m² jopa 230m² kokoiseen huvilaan. Käy kotisivuillamme www.ronnas.fi tutustumassa tarkemmin mökkeihimme.

Tällä hetkellä Rönnäsin kylä on pukeutumassa syysvaatteeseensa. Upea merellinen ruska puhkeaa pian loistoonsa. Tule toki nauttimaan siitä tuokioksi!

Rönnäsin mökillä pääset heti mökin nurkalta syksyn raikkaiseen metsään poimimaan runsasta sienisatoa tai kävelemään kiireettömästi polkuja ja hiekkateitä pitkin luonnon keskellä.

Rannalta löytyy mökin soutuvene. Pääset pidemmälle merelle nauttimaan kauniista saaristostamme ja piknikistä saarella vuokraamalla moottoriveneen oppaan kanssa.

Mökkialueen läheltä löytyy golfkeskus Sea Golf Rönnäs Old Course (18r) ja New Course 89r) kentillä, jotka tarjoavat haasteita ja onnistumisen kokemuksia kaiken tasoisille pelaajille. Sea Golf Rönnäs on Suomen eteläisin kenttä, jossa pelataan säiden salliessa myöhäiseen syksyyn saakka! Vasta-alkaja pääsee tutustumaan golfin saloihin lajiesittelypaketilla.

Aina mökillä ei tarvitse edes valmistaa itse ruokaa. Mökkeihimme on mahdollista tilata kotiruuat valmiiksi jääkaappiin alueen catering- palvelusta tai hakea Sea Golf Rönnäsin kahvila/ravintolasta.

Kiinnostuitko mukavasta mökkilomasta? Kysy meiltä lisää viikonlopuista, syyslomakaudesta ja muista jaksoista info at ronnas.fi >